IC Green palace

Weer & Klimaat

Het IC Green Palace ligt in de badplaats Kundu bij Lara, wat een mediterraan klimaat heeft. De zomers zijn er droog en warm. De winters zijn zacht, maar kent wel veel regen. Eigenlijk regent het hier meer dan in Nederland in de winter, maar in de zomer valt dan weer vrijwel geen regen. In de zomer kan het in Lara wel boven de 34 a 35 graden worden, zelfs in oktober is het nog warm met 26 graden!

In de winter daalt de temperatuur alweer snel naar een temperatuur van 15 graden. Veel toeristen, waaronder Nederlanders, gaan elk jaar naar deze regio. Het is er mooi weer en je hebt er prachte stranden. Je kunt hier al relatief vroeg in het jaar genieten van de zon tot begin november.

In de zomermaanden kan de zon flink schijnen en dat gebeurt dan soms ook met wel meer dan 12 uur zon per dag. Pas op tussen 12.00 en 15.00 uur als de zon het felst is. Vanaf april/mei begint het zeewater al op te warmen. Als je dan in het hoogseizoen gaat, is het water erg fijn om in te zwemmen. Wil je liever voor de grote drukte op vakantie? Je kunt er dan ook voor kiezen om in het voorseizoen te gaan of juist in de nazomer. Dan zijn de temperaturen nog steeds erg aangenaam, maar iets minder heet. In de wintermaanden schijnt de zon gemiddeld 5 a 6 uur per dag.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 561 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen