IC Green palace

Veel redenen om een verblijf in IC Green Palace te boeken

Ben je nog op zoek naar een heerlijk hotel voor een onvergetelijke zomervakantie? Dan is het allereerst aan te raden om jouw wensen en voorkeuren op een rijtje te zetten. Naar welk klimaat gaat jouw voorkeur? Hoe ver wil je reizen? Hoeveel budget heb je voor jouw zomervakantie? En aan welke faciliteiten moet het gewenste hotel/resort voldoen? Op dergelijke vragen moet je voor jezelf een passend antwoord zien te vinden, maar dat antwoord hoef je uiteraard niet volledig zelf te vinden.

Wij helpen jou hier graag een handje bij! Hoe we dit doen? Nou, wij hebben enkele redenen voor jou op een rijtje gezet waarom een verblijf in het IC Green Palace hotel aan te raden is. Dit hotel is gelegen in de Turkse badplaats Antalya, heeft onwijs veel te bieden en is prijstechnisch ook nog eens zeer interessant te noemen. Als je van een ontspannende, volledig ontzorgde en onvergetelijke vakantie wilt genieten, is een verblijf in het hotel IC Green Palace absoluut aan te raden. Méér redenen waarom je in dit hotel een verblijf zou moeten boeken, vind je terug in dit uitgebreide artikel.

Heb je naar aanleiding van dit artikel direct interesse om een verblijf in dit hotel te boeken? Dan hebben wij goed nieuws voor je; dat is direct mogelijk via onze website. OP onze website vind je namelijk de prijzen van verschillende touroperators; door deze prijzen naast elkaar te leggen, maak je al direct het juiste vergelijk. Je weet hierdoor 100% zeker dat je nooit té veel geld voor een verblijf in hotel IC Green Palace hoeft te betalen.

Geweldige kamers

Als je van de heerlijke Turkse zon geniet, wil je ongetwijfeld zo min mogelijk tijd op jouw hotelkamer doorbrengen. De hotelkamer is echter wel de plaats waar je van een heerlijke nachtrust geniet en waar je je even op kunt frissen. Als je voor een verblijf in het hotel IC Green Palace kiest, geniet je in ieder geval van een onwijs aangename hotelkamer. Alle hotelkamers zijn luxe ingericht, zijn behoorlijk ruim opgezet en hebben stuk voor stuk een privé badkamer. Indien gewenst kan je ook nog voor een luxere kamer kiezen, waarbij je bijvoorbeeld van een nóg groter balkon geniet. Indien je met een groter reisgezelschap een verblijf in dit hotel wilt boeken, is de familiekamer aan te raden. Deze kamers zijn nog ruimer en bieden plaats aan maximaal vier personen.

Al met al zijn wij zeer te spreken over de hotelkamers van hotel IC Green Palace. De kamers zien er keurig verzorgd uit, zijn van alle gemakken voorzien en hebben veelal een prachtige ligging. In veel kamers geniet je van een balkon (niet in alle kamers dus), terwijl je bij sommige kamers zelfs een privé terras aan het zwembad hebt. Je komt al met al helemaal niks tekort dankzij de kamers van het hotel IC Green Palace.

All Inclusive formule; uitmuntend

Bij veel resorts en hotels in Turkije is het gebruikelijk dat de All Inclusive formule aangeboden wordt. Dat is bij het IC Green Palace hotel niet anders, maar deze formule is in dit hotel wel echt van het hoogste niveau. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de hoeveelheid bars, restaurants en andere eetgelegenheden die op het terrein van dit hotel te vinden zijn. Qua restaurants kan je genieten uit maar liefst zeven restaurants; 6 a la carte restaurants en 1 buffetrestaurants. In dit buffetrestaurant kan je niet alleen terecht voor een heerlijk diner, maar ook voor een heerlijk ontbijt en een heerlijke lunch. Als de avond aanbreekt, kan je vervolgens een keuze gaan maken tussen de vele restaurants. Elk restaurant heeft zijn eigen specialiteit, maar is bovenal heerlijk te noemen. Deze restaurants zijn echt van een hoge kwaliteit en dat zie en proef je aan alles terug. Het eten is heerlijk, de service is uitmuntend en dat geldt eveneens voor de inrichting van de verschillende restaurants. Al met al kan je in deze restaurants van heerlijke maaltijden genieten.

Wil je overdag even snel iets eten of wil je van een verkoelend drankje genieten? Of wil je de dag afsluiten met een lekker drankje? Dan heb je hiervoor de keus uit behoorlijk veel verschillende bars; deze bars bevinden zich op verschillende plekken in en rondom het hotel, waardoor je continue van een andere omgeving kunt genieten. Als wij je van een vrijblijvende tip mogen voorzien; probeer elke dag een andere bar uit. Alle bars hebben namelijk hun eigen specialiteiten en hebben daardoor stuk voor stuk veel te bieden.

Waterparadijs

Ben je zelf een waterrat? Of vinden jouw kinderen het heerlijk om de gehele dag te zwemmen en te ravotten in het zwembad? Nou, dan zit je bij het hotel IC Green Palace absoluut goed. Dit hotel heeft maar liefst zeven zwembaden, waarbij je ook nog eens meerdere glijbanen kunt vinden. Deze glijbanen bieden het gewenste vermaak aan jouw kinderen, terwijl het uiteraard ook leuk is om zelf van deze glijbanen af te gaan. Wil je liever even tot rust komen? Dat is mogelijk in het binnenzwembad; dit binnenzwembad maakt onderdeel uit van het wellness centrum van hotel IC Green Palace.

Het hotel heeft ook veel aandacht besteed aan de ligging en aankleding van de zwembaden. Je kunt namelijk gebruik maken van een ligbed, van parasols en van verschillende andere voorzieningen. Ook zien de zwembaden er zeer gezellig uit, worden de zwembaden keurig schoongehouden en heb je dus eigenlijk niks te klagen.

Ben je echter meer fan van het strand? Ook dan zit je bij hotel IC Green Palace goed; dit hotel heeft namelijk een eigen privéstrand. Op dit strand vind je ook zonnebedden, parasols en zelfs een heuse strandbar terug. Je komt dus ook op dit strand helemaal niks tekort. Bijkomend voordeel is dat men een pier van ongeveer 60 meter lang de zee ingebouwd heeft. Als je een gast in het hotel IC Green Palace bent, kan je gratis gebruik maken van de voorzieningen op deze pier. Zo vind je op deze pier meerdere strandbedjes terug, waar je van de lekkere temperaturen en de rust kunt genieten. Al met al zijn wij zeer te spreken over de voorzieningen van dit hotel op het gebied van water; de zwembaden én het privéstrand zijn stuk voor stuk dik in orde.

Sublieme ligging

Tot slot willen we ook nog aanstippen dat de ligging van het hotel IC Green Palace echt subliem te noemen is. Dit hotel is namelijk gelegen aan de rand van de miljoenenstad Antalya; een stad die onder meer door de prachtige kustlijn zo populair geworden is. Dit hotel is echter niet gelegen in het centrum van de stad, maar enkele kilometers ten oosten van het centrum. Als je een bezoek aan het centrum wilt brengen, is dat uiteraard wél mogelijk. Vanaf het hotel kan je daarnaast prachtige strandwandelingen maken; ook dat is één van de redenen waarom wij zeer te spreken zijn over de ligging van het hotel IC Green Palace. Mocht je al met al op zoek zijn naar een heerlijk en perfect gelegen hotel, is dit hotel één van de beste kanshebbers. Wij zijn ervan overtuigd dat je in dit hotel van een overheerlijke vakantie gaat genieten!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 561 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen