IC Green palace

Tips

Ga lekker koffie drinken in het koffie café. Je vindt er heerlijke smaken en er werken vriendelijke medewerkers.

Als je op de terugweg een late vlucht terug hebt, kun je je bagage gratis bij de receptie laten en je waardevolle spullen in je kluis. Je mag op deze laatste dag nog gewoon gebruik maken van de All Inclusive faciliteiten. Dus neem nog een drankje of een duik in het zwembad!

Een aanrader is de Hamam/ Spa in het hotel. Deze is wel duurder dan de Hamam die ergens anders wordt aangeboden, maar is het echt wel waard. Als je aardig doet, kun je best wel wat onderhandelen met de medewerkers en misschien wel goedkoper naar de hamam.
Voor twee euro stap je voor het hotel op de bus en kan je gaan winkelen ter hoogte van Miracle resort of doorrijden naar Lara/Antalya. Best wel leuk om een dagje te doen.

Niets nadelig ten aanzien van het IC Green Palace, maar ’s avonds kunnen er in de zomer nogal wat muggen zijn. Het kan handig zijn om hiervoor wat mee te nemen vanuit Nederland. Zo blijf je beschermd.

Bekijk de oude binnenstad van Antalya, Kaleici. Je vindt hier nog veel oude resten van het vroegere Antalya. Bijzonder om te zien!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 561 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen