IC Green palace

Eten & Drinken

Het buffetrestaurant Jasmine in het IC Green Palace wordt gebruikt om te ontbijten, lunchen en dineren. Hier eet je eigenlijk al je maaltijden. In het buffetrestaurant kun je van zeven uur tot elf uur ’s ochtends terecht voor het ontbijt, voor de lunch van halfeen tot halfdrie ‘s middags en voor het diner van halfzeven uur tot negen uur ‘s avonds. Na het avondeten kun je bijkomen in een loungestoel, genieten van livemuziek of één van de optredens die gegeven wordt. Naast het buffetrestaurant, kent het hotel nog vijf à la carte restaurants:

Italiaans restaurant Cavalli

Italiaanse en Mediterrane smaken gecombineerd tot een heerlijke maaltijd. Je hebt hier een prachtig uitzicht over Antalya.

Visrestaurant

Je kunt hier unieke schaaldieren eten, vers gevangen en lekker voor je klaargemaakt.

Turks restaurant

De Turkse en Ottomaanse traditionele keuken vind je hier terug. Welk gerecht kies jij?

Mexicaans restaurant Casa Mexicana

Dit restaurant neemt je mee naar de Mexicaanse keuken, met scherpe ingrediënten die nog lang zullen nasmaken.

Sushi restaurant Wabi teppenyaki

Verschillende gerechten worden recht voor je neus klaar gemaakt door de chefs.
Alle à la carte restaurants zijn van 1830 tot 21.00 uur geopend. Reserveer bij het hotel wel alvast een plekje, zodat je verzekerd bent van een tafel in jouw restaurant van keuze. Gedurende je verblijf mag je drie keer gratis in het à la carte restaurant eten. Wil je er vaker eten? Dan komt het voor eigen rekening.

Daarnaast heb je natuurlijk het hoofdrestaurant voor alle buffetten. Tussen 12.00 en 16.00 uur kun je salades eten of andere gerechten bij de Sunset Snack Bar. Op het meer kun je eten bij Nilüfer Restaurant. Hier wachten Turkse snacks je op. Alleen geopend in de zomer. Je hebt ook nog een foodcorner, waar je zoete maïs, aardappeltjes, hotdogs, burgers en sandwiches kunt krijgen (gesloten in de winter).
Het IC Green Palace heeft ook nog zes andere bars waar je terecht kunt voor een drankje.

Lobby Bar

Hier drink je je drankje terwijl je muziek luistert of een tijdschrift leest. De bar is 24 uur per dag geopend.

Aloha Beach Bar

Op het strand heb je deze heerlijke bar waar je van een prachtig uitzicht kunt genieten. Ideaal om een cocktail bij te drinken.

Poolbar

Hoe relaxed is het als je een drankje drinkt terwijl je bij het zwembad zit? Bij IC Green Palace kan dat gewoon! Luister naar livemuziek, lig in de zon en drink hier een drankje.

Vitamine bar

Hier kun je versgeperste sinaasappelsap halen of andere verse fruitsapjes.

IC Café

Ben je een koffieleut? Dan is deze bar wat voor jou! Verschillende smaken koffie wachten je hier op. Ook kun je hier Turkse koffie krijgen. Neem er gelijk een lekker cakeje of koekje bij. Geopend van 11.00 uur tot middennacht.

Discobar

Hier je internationale drankjes en cocktails verkrijgen als je even geen zin meer hebt om te dansen.
De Sunset snackbar is net al genoemd, maar is wel een bar waar je wat snacks kunt halen.

Ook met bovenstaande bars is het seizoen van belang. De strandbar en poolbar zullen in de winter niet open zijn. Vraag bij je reisbureau of bij aankomst in het hotel wat precies de openingstijden zijn en waar je allemaal naartoe kunt.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 561 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen