IC Green palace

Boeken

Spreek een vakantie in het IC Green Palace hotel jou helemaal aan? Heb jij zin om verwend te worden, te relaxen en alleen maar te genieten? Dan zit je helemaal goed bij dit hotel! Naast All Inclusive eten de hele dag, kun je gebruik maken van het spa en wellnesscentrum. Er werkt ontzettend vriendelijk personeel en ’s avonds kun je genieten van muziek of dansvoorstellingen! Zoek niet verder, maar vergelijk alle prijzen van verschillende reisaanbieder hieronder. Je krijgt een weergave met de scherpste prijzen om naar het IC Green Palace te gaan. De prijzen verschillen per seizoen, maar ook per online boekingsbureau.

Maak snel een vergelijk en weet waar je moet boeken! Zit er iets tussen wat bij je past en bij jouw wensen aansluit? Boek dan via deze pagina. Bedenk van tevoren wanneer je precies op vakantie wilt gaan. Wat weer betreft zit je beter in april, mei. En echt zomers weer is natuurlijk juli of augustus. Je weet dan zeker dat de zon volop schijnt! Hieronder vind je een overzicht van de verschillende seizoenen. Kijk welk seizoen het best bij jouw plaatje past, zodat je weet wanneer je je reis naar het IC Green Palace moet boeken.

Het begin van het vakantieseizoen is het laagseizoen. Dit valt niet samen met de grote zomervakantie, maar in deze periode is bijvoorbeeld de meivakantie. Het laagseizoen loopt van april tot half juni. De prijzen liggen lager en de temperaturen lopen steeds meer op. Zwembaden gaan net open en de temperaturen liggen rond de 23 graden. De temperatuur van de zee ligt rond de 18 graden.

Het drukste seizoen van het jaar is het hoogseizoen. Dit valt samen met de grote schoolvakantie en loopt van half juli tot half augustus. Ook qua temperatuur zijn dit ook de warmste maanden van het jaar met gemiddeld 34 graden. Het zeewater is zeer aangenaam met 26 graden. In deze maanden kan het ook te warm voor je zijn. Let hierop met boeken.

Gelijk na het hoogseizoen heb je het midden seizoen. Dit begint halverwege augustus en loopt nog tot eind september. Het weer is nog erg lekker en zwemmen in de zee is nog zeer aangenaam (25 graden), vanwege de warme zomerse temperaturen die het water hebben opgewarmd.

In oktober begint echter het naseizoen. De meeste mensen zijn al op vakantie geweest, want de schoolvakanties zijn echt voorbij. Het is er minder druk, maar temperaturen liggen nog rond de 26 graden.

Als je kiest om in de winter naar Turkije te gaan, houd er dan rekening mee dat het weer je nog weleens minder goed kan zijn dan dat je verwacht. De temperaturen liggen er in de winter hoger dan in Nederland, maar er valt wel meer regen. Daarnaast is het zeewater ook niet meer zo aangenaam. Dit seizoen duurt tot en met maart. Wel kan het zo zijn dat in de wintermaanden wat minder watersportactiviteiten worden aangeboden in en buiten het hotel.

Op de vergelijkingspagina kun je aangeven met hoeveel personen je wilt gaan, wanneer je vertrekdatum is en hoe lang je precies wilt gaan. Zo krijg je de precieze prijs van alles wat jij aangeeft.

De prijzen zijn al vanaf € 259,-

Wees er snel bij! Wil jij een luxe vakantie en je voelen als een prins? Boek dan nu snel een verblijf in het IC Green Palace hotel!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 561 (incl. vlucht en transfer)
Corendon
v.a. € 469 (incl. vlucht en transfer)
Tjingo
v.a. € 400 (incl. vlucht en transfer)