IC Green palace

All inclusive faciliteiten

Al in de relax-modus? Volop aan het genieten? Ja, in het IC Green Palace is dat allemaal mogelijk! In dit hotel is het All Inclusive met: ontbijtbuffet, lunchbuffet, dinerbuffet, snacks, ijs, Mexicaans, Turks en Vis à la carte restaurants, drank (non-alcohol en lokale alcoholische dranken), versgeperste vruchtensappen, minibar, half uur internet, activiteiten, kinderclub, spa- en wellnessfaciliteiten en nog veel meer. Elke dag kun je in het IC Green Palace je ontbijt, lunch en diner eten in het hoofdrestaurant Sofra. Hier staan alle buffetten. Daarnaast heeft het IC Green Palace ook nog vijf à la carte restaurants. Daar moet je voor reserveren en betaal je ook extra voor.

Alhoewel het resort zegt dat je er drie keer per vakantie gratis mag eten. De tijden in het buffetrestaurant zijn als volgt: Ontbijten doe je tussen 07.00 – 10.00 uur. Langslapers mogen en uurtje langer genieten van het ontbijt. Lunchen gebeurt tussen 12.30 – 14.30 uur en je dineert tussen 18.30 – 21.00uur. Drinken kun je zoveel als je wilt: lokale (alcoholische) drankjes, water of fris.

De tijden in het hoog- en laagseizoen kunnen van elkaar afwijken. Controleer dit altijd even zodat je weet tot hoe laat je nog ergens wat kunt eten of drinken. Vraag dit na bij het reisbureau of controleer dit bij aankomst even bij de receptie van het hotel.

Daarnaast kun je overdag terecht voor koffie, thee en koekjes. Of haal diverse andere snacks bij één van de bars. Als je midden in nacht (of in ieder geval voor 01.00 uur) nog honger krijgt, kun je ook nog iets halen. De lobby bar is 24 uur per dag geopend, dus daar kun je altijd terecht.
Het IC Green Palace heeft haar eigen animatieteam. Deze organiseert dagelijks activiteiten, voorstellingen en wedstrijden voor de kleintjes, maar ook voor de volwassenen. Je kunt meedoen met activiteiten in het zwembad, of laat je stem horen tijdens de karaoke. Er is ook een kidsclub waar op de kinderen wordt gepast en tegelijkertijd leuke activiteiten worden georganiseerd. Na het diner is er gelegenheid om naar een show te kijken, opgevoerd door professionals.

Houd je van zwemmen? Dan ben je hier aan het goede adres! Het IC Green Palace hotel heeft wel zeven zwembaden! Zes zwembaden buiten, een apart zwembad voor kinderen, een paar jacuzzi’s en waterglijbanen. Je kunt baantjes trekken, lekker genieten in de whirlpools of ga met je kind samen van de glijbanen in het aquapark. Heerlijk om even gek te doen. Ga gerust relaxen op de lounge- of ligbedden. Deze staan er voor je, dus maak er gebruik van. Ook kun je hier de parasols gebruiken.

Het IC Green Palace hotel biedt je een fantastische vakantie aan, waarbij je heerlijk kunt ontspannen en bijkomen van alles wat er thuis gebeurt. Deze vakantie staat in het teken van relaxen en genieten. En dat kan hier allemaal. Wil je ultiem ontspannen? Boek dan een behandeling in het spa- en wellnesscentrum. Je loopt weer fris en fruitig naar buiten. Bij het zwembad of in de tuin is het ook goed vertoeven. En anders maak je een mooie strandwandeling. Genoeg keuzes om jou een stralende vakantie te bezorgen!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 561 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen