IC Green palace

Activiteiten

Je stapt het hotel uit en je bevind je in de omgeving van de meest mooie stranden. Je hoeft niet eens het hotel uit te stappen, want IC Green Palace biedt al zoveel faciliteiten. Het Indonesisch ogend hotel is groen, heeft Balinese kleuren en behandelt haar gasten als een royal. Het biedt veel entertainment aan en watersportactiviteiten, zodat jouw verblijf echt een vakantie wordt.

Het centrum van Lara is het dichtst bij gelegen centrum van het resort. Er rijdt een Dolmus, lokale bus, van een naar het centrum van Lara. De reis duurt ongeveer 10 minuten. In de nabije omgeving kun je het volgende gaan doen:

Maak een boottocht

Al vanaf het strand in Lara kun je zelf diverse bootjes huren en ermee het water op gaan. Geniet van de wind door je haren en de zonnestralen op je bol. Voor een paar uur kun je de Turkse kust vanuit het water bekijken en prachtige grotten ontdekken. Je kunt ook een tour boeken, dan word je op sleeptouw meegenomen en een gids vertelt je meer over de geschiedenis van het gebied. Vaak zit er een hapje of drankje inbegrepen. Vraag hier meer over bij de receptie van het hotel.

Een dagje golfen

De regio heeft veel golfclubs en als je daar van houd, zit je hier op een goede plek. In de buurt heb je dan ook genoeg golfclubs waar je je een dagje kunt vermaken. Vraag bij de informatiebalie van het hotel waar je naartoe kunt, welke clubs er geopend zijn en hoe je daar het best kunt komen. In de buurt heb je de Carya Golfclub of de Montgomerie Golfclub. En er zijn er nog veel meer. Vraag gewoon even wat meer informatie en zorg dat jij een ontspannen dag beleeft!

Ontmoet dolfijnen op korte afstand van je hotel!

Altijd al dolfijnen van dichtbij willen zien? Ze willen aanraken en misschien wel met ze willen zwemmen? In Lara kan het gewoon! Op nog geen vier kilometer van het IC Green Palace heb je een klein, maar fijn dolfinarium. Je kunt hier dolfijnen gedag zeggen, ze aaien, eten geven en als je wilt ook met ze zwemmen. Gedurende de dag zijn er op verschillende tijden dolfijnenshows. Als je wilt kun je de dolfijnen leren kennen en ze aanraken. Als je lief bent, geven ze je zelfs kusjes! De minimale leeftijd is drie jaar. Het dolfinarium is elke dag geopend, 365 dagen per jaar. Het is er niet goedkoop, maar het is wel een heel leuk dagje uit!

Bezoek het strand van Lara

Lara is een schoolvoorbeeld van hoe een prachtig strandzand eruit moet zien. De plaats zelf is volgebouwd met hotels, zodat de toeristen hun toevlucht kunnen nemen aan de Turkse Riviera. Je ontsnapt hiermee de drukte van Antalya zelf, maar je kunt er zo wel naartoe als je wilt. Veel winkeltjes of restaurants heeft Lara niet, maar gelukkig kun je dat wel vinden in het IC Green Palace Resort. Er is wel een boulevard waar je wat verkopers kunt vinden en een paar eettentjes. Struin lekker het strand over, kijk de zonsondergang en drink een drankje in het fijne warme zand.

Zandkastelen in Sandland

Op ongeveer 8,5 kilometer van het hotel ligt Sandland. Je vindt hier een tentoonstelling van zandsculpturen. Sandland is één van de grootste zandfestivals van de wereld. De sculpturen zijn levensgroot. Het festival zelf wordt gehouden op een imposant stuk terrein. Elk jaar wordt er een thema aan de tentoonstelling gegeven en staat alles in het teken van dat thema. Kinderen kunnen naar binnen voor € 3, en volwassenen betalen € 6, voor de tentoonstelling. In de zomerperiode is het van 09.30 23.00 uur open en in de winter van 09.00 tot 21.00 uur. Als het slecht weer is, kan het zijn dat het museum gesloten is.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 561 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen