IC Green palace

Beoordelingen

Beoordelingen SKU UPC Model

Fantastisch Hotel voor de 23 x geweest Restorant en Kamers geheel gerenoveerd en uitgebreid prachtige verblijfs gebied met alles er op en eraan dat

Jun 07, 2016 by hendrik
Bezoekdatum: Mei 2016 

Fantastisch Hotel voor de 23 x geweest Restorant en Kamers geheel gerenoveerd en uitgebreid prachtige verblijfs gebied met alles er op en eraan dat is echt Vacantie


Gewoon fantastisch resort ! Weelderige tuinen mooie zwembaden en strand. Vriendelijk agent personeel nette kamers en lekker eten ! i'l be back !??????

Apr 10, 2016 by Alex van Huigenbosch
Bezoekdatum: 4-4-2016 

Gewoon fantastisch resort ! Weelderige tuinen mooie zwembaden en strand. Vriendelijk agent personeel nette kamers en lekker eten ! i'l be back !????????????


Sinds 2012 sterk achteruit gegaan,veel Russen,minder schoon en luxe.

Oct 15, 2014 by Anna
Bezoekdatum: Oktober 2014 

Sinds 2012 sterk achteruit gegaan,veel Russen,minder schoon en luxe.


Mooi hotel, prachtig park, schitterende zwembaden, ruime kamers, helaas wel gedateerd.Vriendelijk personeel, echter slechts weinigen verstaan Engels

May 12, 2014 by Bas
Bezoekdatum: April 2014 

Mooi hotel, prachtig park, schitterende zwembaden, ruime kamers, helaas wel gedateerd.
Vriendelijk personeel, echter slechts weinigen verstaan Engels of Duits. Bij een vol hotel is er veel te weinig personeel bij de buffetten, waardoor de rijen lang zijn en er een chaos ontstaat. Om een bedje aan het zwembad te hebben moet je helaas al heel vroeg op, rond 7u, anders heb je pech en is alles bezet. Wifi ontvangst op kamers kon beter, niet altijd bereik. Suzan, elif en aysegül waren zeer behulpzaam in koffiebar. Complimenten aan ömer in het buffetrestaurant. Animatieteam, bedankt volkan,nastyja en ande Russische animator (naam even kwijt) voor het enthousiasme waarmee jullie de kids en ook de volwassen bezighielden. Mooie shows, met name de Russische dansers. Al met al, op de chaos bij de buffetten na en de bedjes, een heerlijke vakantie in een mooi gelegen hotel


Niets op aan te merken (en dat is bijzonder voor mij :) ). Ik kan zeggen dat ik een fantastische week heb gehad in het IC Green Place hotel in Antalya

Mar 26, 2013 by Menno W.

Niets op aan te merken (en dat is bijzonder voor mij :) ). Ik kan zeggen dat ik een fantastische week heb gehad in het IC Green Place hotel in Antalya. Het resort ligt direct aan het strand, in een rustige omgeving en niet ver van het vliegveld. Het enorme veld rondom het hotel zit vol met entertainment van zwembaden tot een theater (met leuke shows!). Overdag hebben we voornamelijk aan het zwembad en op het strand gezeten (waar we ook werden bedient!) en in de avond heerlijk uitgebreid gegeten. Normaal vermijden we altijd het buffetrestaurant maar we hebben er hier toch 2 keer met plezier gegeten. Ik vond het eten in het buffet restaurant soms nog beter dan in de andere restaurants. Personeel is vriendelijk en heeft antwoord op al je vragen. Het is geen massa all-inclusive resort, ik denk dat dat de grootste reden is waarom de service zo snel en persoonlijk is. Ik ben hier gekomen om bij te komen van een turbulente periode in mijn leven en dat is heerlijk gelukt. IC Green Palace bedankt!


Met ons gezin hebben we 535 euro per persoon betaald incl. vlucht voor 8 daagse vakantie. Naar mijn idee een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Re

Oct 22, 2012 by Wim
Bezoekdatum: 12-10-2012 

Met ons gezin hebben we 535 euro per persoon betaald incl. vlucht voor 8 daagse vakantie. Naar mijn idee een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Resort ziet er heel netjes uit. Alles is mooi afgewerkt en goed schoongehouden. Het hotel ligt in een heerlijke groene tuin, met voldoende schaduw. De tweepersoonskamer die we hadden was ruim genoeg, maar verder niet speciaal. We hebben bijna nooit hoeven wachten aan de bar of bij het buffet, alles wat eten en drinken betreft was erg professioneel geregeld. Op het complex hebben de zwembaden elke een aparte \'smaak\' zodat je zelf kunt bepalen waar je je het meest thuis voelt. Avond programma is ontzettend professioneel. Entertainment is voor mensen die daar behoefte aan hebben, maar wij hebben daar bijna geen gebruik van gemaakt. Personeel is erg aardig en behulpzaam. Winkels in het hotel stellen niet veel voor, maar we hebben dit ook niet gemist, centrum van Lara is dichtbij dus daar konden we onze spullen kopen en lekker winkelen.


Dikke pluim voor het management van dit hotel. Zonder twijfel het fijnste all-inclusive hotel waar ik ooit geweest ben. Ik kreeg een tweepersoonskamer

Sep 26, 2012 by Karin t. Vriesen

Dikke pluim voor het management van dit hotel. Zonder twijfel het fijnste all-inclusive hotel waar ik ooit geweest ben. Ik kreeg een tweepersoonskamer voor de prijs van een eenpersoonskamer. Terwijl ik midden in het hoogseizoen ben geweest heb ik nergens echt drukte gezien. Buffet en restaurants weten heel goed om te gaan met de drukte. Ook was de bediening bij de bar heel vlot. Ik ben zelfs een paar keer op het strand geserveerd. Het keukenpersoneel stopt veel moeite in het visuele aspect van het eten. Het ziet er allemaal erg leuk uit en het smaakt nog eens fantastisch ook. Cocktails waren ook all-inclusive. De mensen in de kamer naast mij hadden problemen met de verlichting, en dat werd binnen 15 minuten verholpen. Het doet mij deugt om te zien dat er ook nog all-inclusive hotels zijn waar de gast echt op de eerste plek komt. De speciale koffie bar is een aanrader als je een koffie liefhebber bent, je kunt hier kiezen uit verschillende koffie soorten. Een hotel om snel nog eens te komen!


Beste lezer, hier even een korte review van ons bezoek aan IC Green Palace. Over het algemeen hebben we dit hotel als zeer goed ervaren. Het personeel

Jul 29, 2012 by k_neelson
Bezoekdatum: Juli 2012 

Beste lezer, hier even een korte review van ons bezoek aan IC Green Palace. Over het algemeen hebben we dit hotel als zeer goed ervaren. Het personeel steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit. Personeel wist zelfs onze favoriete drankjes te onthouden zodat we die automatisch naar ons werden gebracht. Turkse personeel was enorm gastvrij, zou het in de cultuur zitten of zijn ze goed opgeleid? Kamers worden dagelijks schoongemaakt. Haman was heerlijk en de massage van top kwaliteit. Ik zou dit hotel met van harte aanraden bij vrienden of familie. Het buffet was heerlijk en zeer uitgebreid. Sommige a la carte restaurants hoefde je niet extra voor te betalen. Wij hadden een heerlijk ruim balkon, maar hoorde van mede reizigers dat dit niet bij alle kamers zo was, dus meld dit even bij de boeking. We zijn de hele vakantie niet van het resort af geweest, er is erg veel te doen.


4.5 5.0 8 8 Fantastisch Hotel voor de 23 x geweest Restorant en Kamers geheel gerenoveerd en uitgebreid prachtige verblijfs gebied met alles er op en eraan dat is echt Vacantie Beoordelingen

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Arke
v.a. € 431 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen